دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمله راکتی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیستی

شاخه نظامی «جبهه دموکراتیک آزادی فلسطین» اعلام کرد که در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی، شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع صهیونیستی، صبح امروز (دوشنبه)، از حمله راکتی به شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه خبر دادند.

 

لحظاتی بعد از انتشار این گزارش، نیروهای «کتائب المقاومه الوطنیه» در بیانیه‌ای مسئولیت این حمله را اعلام کردند. در این بیانیه آمده است: «کتائب المقاومه الوطنیه (نیروهای شهید عمر القاسم) شاخه نظامی جبهه دموکراتیک آزادی فلسطین مسئولیت حمله راکتی به شهرک‌های مجاور غزه را برعهده می‌گیرد. این حمله راکتی در پاسخ به تجاوزات فزاینده صهیونیستی علیه ملت فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه انجام شده است.»

 

رسانه‌های فلسطینی، صبح امروز، پیش از این حمله گزارش دادند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک موضع مقاومت را در نوار غزه هدف قرار داده‌اند. همزمان با این حمله، توپخانه رژیم صهیونیستی نیز دو نقطه دیدبانی مقاومت در نزدیکی «بیت حانون» و «خان یونس» را هدف قرار داد.

 

براساس گزارش‌های منتشرشده، این حمله تنها خسارات مادی در پی داشته و به دنبال آن هیچ نیرویی شهید یا مجروح نشده است.

 

حمله نیروهای مقاومت مستقر در نوار غزه در حالی صورت گرفته است، که روز شنبه هفته جاری نیز به دنبال حمله راکتی مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه، آژیرهای خطر در شهرک «ناحل عوز» به صدا درآمد.

 

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که سامانه گنبد آهنین یک موشک را که از غزه شلیک شده، رهگیری کرده است. سخنگوی ارتش صهیونیستی نیز ضمن تأیید این مسئله، گفت که علت به صدا درآمدن آژیرهای خطر شلیک موشک بوده است./ فارس

ارسال نظر